O Cipelinu

“Cipelino dečija obuća” uspešno posluje više od 10 godina kao jedinstven multibrend koncept prodavnica obuće za decu i mlade. U fokusu našeg poslovanja su kupci.

 

U želji da upotpunimo ponudu visokokvalitetne dečije anatomske obuće, razvili smo novi brend “Cipelino dečija obuća”. Brend Cipelino je rezultat dugogodišnjeg iskustva u radu sa korisnicima i osluškivanja njihovih potreba.

 

Za sigurne i lake prve korake

Cipelino dečija obuća.

 

Ponuda

Naša ponuda pored brenda Cipelino obuhvata pažljivo odabrane brendove renomiranih svetskih i domaćih proizvođača visokokvalitetne obuće za decu i mlade i sastoji se od 3 linije:

1. Prvi korak (razmer brojeva od 16-22)
2. Predškolski uzrast (23-30) i
3. Linija za decu školskog uzrasta (31 – 41).

 

Svaka od navedenih linija obuće poseduje svoje specifičnosti i u potpunosti je prilagođena različitim potrebama stopala u svakoj fazi rasta.

 

 

Naš tim

Tim kompanije “CIPELINO DEČIJA OBUĆA” sastavljen je od iskusnih profesionalaca, obučenih prodavaca koji rade sa ljubavlju i pažnjom, spremnih da daju svoj maksimum kako bi zadovoljili potebe svih naših kupaca.

 

U prijatnoj atmosferi naših prodavnica pomoći će Vam da napravite pravi izbor obuće za stopalo Vašeg deteta, zato što znamo da odabrati obuću za dete nije jednostavno i zahteva posvećenost.

 

avivKako pravilno odabrati obucu za dete?

brosura

brend

Pedaq

Copyright © Cipelino.rs. Sva prava zadržana. | Web dizajn i održavanje: ARTerEgo!

Početak  O nama  Kontakt