fbpx

MENI

CICIBAN Bio – Udobne i lagane sandale od potpuno prirodnih materijala

BIO – obuća razigranog dizajna

Osim jedinstvenog izgleda, obuća Ciciban BIO nudi neverovatnu udobnost i siguran hod. Kožna tabanica je nežna za kožu te se nošenjem u potpunosti prilagođava vašem obliku stopala. Zbog toga su sandale linije BIO pogodne i za one koji imaju osetljivu i nežnu kožu te teže hodaju.

Podignut unutarašnji i bočni deo đona pružaju podršku stopalu i adekvatno prijanjanje. Središnji luk prenosi težinu sa zadnjeg dela stopala na prste i tako omogućuje prirodno kretanje stopala. Mekana kožna tabanica upija vlagu, a donji deo izrađen od gume sprečava klizanje i nudi dodatnu udobnost tokom nošenja. Ciciban BIO sandale dostupne su od broja 19 do broja 42, kako bi se i mame mogle prepustiti laganoj letnjoj udobnosti!.

Zašto Ciciban BIO?

Inspiraciju za Ciciban BIO sandale crpimo iz prirode te u proizvodnji koristimo materijale koji su potpuno prirodni i biljnog su porekla. Svetska mora, okeani i šume poslednjih su godina sve više zagađeni zbog povećane upotrebe plastike i plastičnih proizvoda. Milioni tona plastike svake se godine bacaju u svetska mora i šume, što ugrožava naše zdravlje kao i biljke i životinje.

Kako se izrađuju BIO sandale?

Od odabranih prirodnih i ekoloških materijala, kao što je pluta – održiva sirovina dobivena iz kore hrasta plutnjaka, nudi vrlo dobru izolaciju i mekan korak. Poroznost materijala omogućuje prozračnost te stopalima omogućuje dobro prilagođavanje na toplinu, čak i u najtoplijim letnjim danima.

HRAST PLUTNJAK – prirodno bogatstvo. Pluta se dobiva bez seče stabala jer se samo kora hrasta pažljivo uklanja posebnim alatima, ostavljajući biljku neoštećenom i živom. Hrast obnavlja svoju koru i na taj način omogućuje nam obnovljiv resurs bez negativnog uticaja na okolinu.

Sandale linije Bio dobro se slažu uz opušteni i sportski „look“ te modno nadopunjavaju i najjednostavnije kombiacije.
Pogledajte našu online ponudu Ciciban Bio modela.

Podeli na: 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Scroll to Top