BESPLATNA DOSTAVA UZ PORUDŽBINE PREKO 4000 RSD. PORUČITE TELEFONOM 060 63 13 008 OD 10 -18h (PON-SUB)

Pretraži proizvode

Rok isporuke

Nakon završetka procesa poručivanja, na email adresu koju ste naveli prilikom kreiranja iste dobićete potvrdni email o uspešnoj kupovini. Poruka će sadržati detalje o procenjenom vremenu isporuke zajedno sa specifikacijom porudžbine.

Od trenutka potvrde kupovine rok isporuke je 3 radna dana u slučaju plaćanja robe pouzećem ili platnim karticama na sajtu u trenutku kupovine. Najčešće stižemo do Vas i ranije. Uobičajno vreme isporuke je od 1 do 2 radna dana osim u vreme Vanrednog stanja kada ovaj rok može biti duži zbog specifičnih okolnosti.

Samo u slučaju nejasnoća ili bilo kakvih problema vezanih za porudžbinu, kontaktiraće vas naš operater.

Za porudžbine čije se plaćanje vrši korišćenjem e-bankinga, uplatom u banci ili u pošti, rok za uplatu je 3 radna dana od dana potvrde porudžbine, a rok isporuke je 3 radna dana od evidentiranja uplate.

Isporuku kupljene robe vrši kurirska služba City Express.

U koliko nas u roku od 14 dana od isporuke, ne kontaktirate u vezi sa bilo kakvim problemima sa robom, smatraće se da ste robu primili u ispravnom stanju i bez problema. Ako robu niste dobili u roku od 14 radnih dana, molimo Vas da nas obavestite što je pre moguće.

Poručivanjem artikala koji se nalaze u ponudi na web sajtu www.cipelino.rs, prihvatate sve naše Uslove korišćenja vezano za isporuke (dostave). Ako ste koristili besplatnu uslugu isporuke, nikakav povraćaj nije moguć. ZTR Cipelino ne preuzima odgovornost za neuspele ili zakasnele isporuke koristeći naše usluge besplatne isporuke. Povremeno, postoji mogućnost da se naša besplatna usluga isporuke suoči sa kašnjenjem na otpremi. Ako znamo da će Vaša roba biti kasnije otpremljena, trudićemo se da Vas kontaktiramo kako bismo Vas obavestili. Nažalost, nismo u mogućnosti da pratimo svaku isporuku nakon što je roba otpremljena – praćenje i upravljanje pošiljkom biće prepušteno kupcu (klijentu). Svako kašnjenje naših besplatnih usluga isporuke moraće da se rešava sa kurirskom službom koja je korišćena. Svi kontakt podaci će biti na raspolaganju na zahtev.

U slučaju zamene artikla troškove vraćanja robe u oba pravca snosi kupac osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Preuzimanje pošiljke

 Vaše porudžbine dostavljamo uz podršku partnera City Express. Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08:00 – 17:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je paket značajno oštećen i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite pozivom na broj 013 313 008 ili putem mail-a online@cipelino.rs i navedite razlog zbog kog ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem roku obavestićemo vas o daljem postupanju.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

Cena isporuke

Usluga isporuke je besplatna za porudžbine čiji ukupan iznos prelazi 4000 dinara.

Za iznos porudžbine koji je manji od 4000 din troškovi isporuke će iznositi 350 dinara sa PDV-om.  Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom.

Troškovi isporuke narudžbine će biti jasno predstavljeni, izdvojeni i lako vidljivi u odnosu na cenu proizvoda, sa kojom će u zbiru formirati ukupnu cenu koja će biti jasno istaknuta i naznačena.

Obaveštenje o ceni isporuke stići će vam na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine.

Napomena: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Scroll to Top