fbpx

BESPLATNA DOSTAVA UZ PORUDŽBINE PREKO 4000 RSD. PORUČITE TELEFONOM 060 63 13 008 OD 10 -18h (PON-SUB)

Pretraži proizvode

PRAVO NA ODUSTAJANJE

Zakon o zaštiti potrošača za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca koji se smatra potrošačem (fizičko lice koje proizvod kupuje radi namirenja svojih individualnih potreba, a ne radi obavljanja preofesionalne delatnosti) da odustane od ugovora u roku od 14 dana bez navođenja razloga I dodatnih troškova, osim troškova vraćanja robe, koje u ovom slučaju snosi korisnik – kupac. Rok od 14 dana računa se od trenutka kada roba dospe u državinu korisnika – kupca.

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili zamenu za drugi proizvod. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Uputstvo za povrat artikla

Potrebna dokumentacija:

  • Račun/Otpremnica – Fiskalni račun
  • Izjava o odustanku od ugovora

Obrazac/Izjava o odustanku možete preuzeti ovde.

Koraci prilikom povrata artikala:

1.Pošaljite zahtev za povrat artikala zajedno sa popunjenom Izjavom o odustanku na e-mail adresu: online@cipelino.rs

2. Proizvod koji želite da vratite pošaljite zajedno sa fiskalnim računom na adresu:

ZTR Cipelino
Miloša Obrenovića 12
26000 Pančevo

Roba se vraća o trošku potrošača. Potrošač je obavezan da proizvod vrati kao nekorišćen, neoštećen i u originalnoj ambalaži, odnosno u istom stanju u kakvom je i isporučen, bez ikakvih mehaničkih ili bilo kakvih drugih oštećenja, pri čemu se mora priložiti i originalni fiskalni isečak.

3. Kada primimo paket, poslaćemo vam potvrdu o prispeću  na vašu e-mail adresu.

4. Za sve odobrene refundacije kupoprodajna cena će biti vraćena u najkraćem mogućem roku a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema Izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Obrazac/Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo  uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, bez obzira na razlog vraćanja, Cipelino online prodavnica je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što zanači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen i u slučaju oštećenja ili neispravnosti proizvoda, kupac će biti obavešten o tome putem emaila. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen, a troškove vraćanja snosi kupac.

Troškove zamene robe i novca snosi kupac, sem u slučajevim kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Sve detaljne informacije možete dobiti pozivom na telefona 063/ 63 13 008.

Scroll to Top