BESPLATNA DOSTAVA UZ PORUDŽBINE PREKO 4000 RSD. PORUČITE TELEFONOM 060 63 13 008 OD 10 -18h (PON-SUB)

Pretraži proizvode

ZAMENA

Proizvod se u zakonskom roku može zameniti za drugi, pod uslovom da nije oštećen ili korišćen. Rok za zamenu proizvoda je 14 dana  od datuma preuzimanja proizvoda od strane kupca.

Ako ste primili pošiljku i nakon otvaranja ustanovili da Vam veličina ne odgovara ili da kupljeni proizvod želite da zamenite za drugi proizvod iste ili veće cenovne kategorije .

Uputstvo za realizaciju zamene

  • Molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila na adresu online@cipelino.rs, napišete Vaš broj računa – otpremnice, šifru i veličinu proizvoda za koji želite da zamenite prvobitno poručeni proizvod.
  • Potrebno je da popunite Obrazac za odustanak od ugovora [preuzmite dokument] i da pošaljete artikal zajedno sa fiskalnim računom na adresu:

ZTR Cipelino
Miloša Obrenovića 12
26000 Pančevo

Roba se vraća o trošku potrošača. Potrošač je obavezan da proizvod vrati kao nekorišćen, neoštećen i u originalnoj ambalaži, odnosno u istom stanju u kakvom je i isporučen, bez ikakvih mehaničkih ili bilo kakvih drugih oštećenja, pri čemu se mora priložiti i originalni fiskalni isečak.

U slučaju zamene proizvoda za drugu veličinu, prodavac je u obavezi da izvrši zamenu ukoliko taj proizvod postoji na stanju. U koliko kupljeni proizvod za koji se traži zamena ne postoji na stanju, prodavac je dužan da proizvod zameni za drugi po želji kupca, uz eventualnu doplatu ili vraćanje razlike u ceni. U slučaju nepostojanja mogućnosti zamene prodavac je dužan da kupcu vrati novac, troškove vraćanja snosi kupac.

Po prijemu vraćene robe, izvršićemo proveru artikla da li je poslat u adekvatnom stanju i poslati vam zamenski artikal sa novom Račun-Otpremnicom.

Zamena je moguća samo u slučaju da nam vratite proizvod/proizvode kao nenošene i nekorišćene artikle sa originalnim pakovanjem.

Ako vratite nešto van zakonskog roka za zamenu, zadržavamo pravo da ponovo pošaljemo naručenu robu nazad na prvobitnu adresu isporuke.

Troškovi zamene

Troškove zamene robe snosi kupac u oba smera, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Scroll to Top