fbpx

BESPLATNA DOSTAVA UZ PORUDŽBINE PREKO 4000 RSD. PORUČITE TELEFONOM 060 63 13 008 OD 10 -18h (PON-SUB)

Pretraži proizvode

patofne

Patofne – idealna kućna obuća za decu!

Patofne za decu su najbolji izbor obuće za vreme koje se provodi u kući ili u vrtiću. Deca su po prirodi vrlo aktivna i u zatvorenom prostoru i zato je veoma važno da im se omogući odgovarajuća obuća za kućne aktivnosti koja je udobna i daje podršku za zdrav i pravilan razvoj dečijih stopla. To je razlog zašto mi za naš asortiman biramo baš anatomske Ciciban i Milami patofne izrađene od prirodnih materijala.

Kako odabrati najbolje patofne

Pri izboru patofni važno je obratiti pažnju na sledeće:

Prirodni materijali – Deca mnogo vremena provode u vrtiću i kod kuće pa je vrlo važno da kućna obuća bude od prirodnih materijla kako bi stopala disala i da se nogice ne znoje. Za patofone je idealno kada je lice napravljeno od prirodnog tekstila u kombinaciji sa prirodnom kožom, unutrašnji deo da bude takođe kombinacija prirodnog tekstila i prirodne kože na ulošku.

Anatomski oblik i fleksibilnost – Anatomski oblik patofni prati linije oblika stopala dok učvršćivač pete pruža dodatnu stabilnost. Kožna kapica na prednjem delu štiti dečije prstiće ali pruža i otpornost na habanje patofni. Prirodni materijali i lagani gumeni đon pružaju fleksibilnost koja je neophodna za igru u kući dok anatomski uložak pruža veću udobnost. Patofne treba da budu udobne i mekane a neklizajući đon da pruža siguran korak i bezbrižnu igru.

Odgovarajuća veličina – Udobnost i stabilnost zavise i od pravilnog odabira veličine. Nijedna obuća ne sme biti niti tesna niti prevelika. Odabir odgovarajuće veličine je najbolji kada se proba više veličina i modela. Za online kupovinu patofni najbolje je pratiti uputstvo za odabir veličine.

Jednostavno obuvanje – Zatvaranjem na čičak omogućeno je jednostavno obuvanje kako bi deca brzo naučila da samostalno obuju svoje patofne jer igra u kući može da podrazumeva često obuvanje i izuvanje.

Moderan dizajn – Svi volimo da pratimo trendove pa to važi i za najmlađe i upravo zbog toga svaka nova kolekcija donosi nove trendove sa dezenima koje mališani obožavaju.

U našoj ponudi se nalaze Ciciban i Milami anatomske patofne izrađene od prirodnih materijala kako bi dečija igra kod kuće ili u vrtiću bila udobna i sigurna. Modele iz nove kolekcije kao i celokupnu ponudu patofni možete videti u našim prodavnicama ili u našoj online ponudi.

Podeli na: 

Scroll to Top